Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Σχολια πανω στα σχολια για το ΑΣΥΛΟ

Με αφορμη το σχολιο που διαβασα στο melanaszwmos.blogspot.com πανω στην αναρτηση"Ρε, αυτος ειναι ενα blog μονος του" αποφασισα να γραψω καποια πραγματα.Ακολουθει πρωτα το σχολιο του κ.Λυκουργου και μετα τα σχολια μου:

"Φίλοι μου, υπάρχουν πολλές απόψεις, σχετικά με την άρση του Πανεπιστημιακού Ασύλου.Κάποιοι μάλιστα, αναφέρουν, όπως ο Πρόεδρος του Λάος κος Καρατζαφέρης, ότι το Πανεπιστημιακό Άσυλο, είναι Ελληνική Πρωτοτυπία.Αυτά, είναι Φασιστικές Ανοησίες.Πρίν 3.000 χρόνια και η Δημοκρατία, ήταν Ελληνική Πρωτοτυπία αλλά ήρθαν όλοι οι Λαοί και την ενστερνίστηκαν.Στην ουσία όμως, η κατάργηση του Ασύλου, στοχεύει στην κατάργηση των ανθρωπίνων ελευθεριών και δικαιωμάτων, με τελικό στόχο την κατάργηση ακόμη και του Οικιακού Ασύλου, το οποίο επειδή το θεωρούμενο δεδομένο το θεωρούμε και απαραβίαστο.Προσοχή στις επεκτάσεις των ακραίων, τάχα μου δημοκρατικών απόψεων και παρεμβάσεων που στόχο έχουν υποτίθεται τη διασφάλιση της Δημοκρατίας.Με εκτίμηση Λυκούργος Μυτιληναίος"
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TA ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ

Δεν ειναι κακο,φιλτατε, να υπαρχουν πολλες αποψεις για ενα θεμα........
Το ζητουμενο σε μια κοινωνια ειναι,απο ΠΟΙΟΥΣ προερχονται οι διαφορες αποψεις και ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ.....
Το ιδιο ισχυει και για σενα!!!!!!!!!
Να υποθεσω,λογω της τοποθετησης σου,οτι αυτοπροσδιοριζεσαι στον ευρυτερο δημοκρατικο χωρο ,πραγμα που με εντυπωσιαζει ,γιατι ηδη με την πρωτη σου τοποθετηση, αναιρεις απο τον αλλο το αυτονοητο δικαιωμα , να εχει διαφορετικη αποψη...Θα μπορουσες π.χ να το χαρακτηριζες ως Φασιστικες Αντιληψεις.....Αν και δεν αντιλα;μβανομαι γιατι αυτο ειναι κακο απο μονο του( PER SE).
Aπο κει και περα,θελω να σε ρωτησω ,ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΄;;;;;;Απορω πως δεχεσαι να πετιουνται τα λεφτακια σου ,ετσι αδικα,επειδη καποια κωλοπαιδα,πλητουν και το παιζουν προστατες της Κοινωνιας...Το Ασυλο,φιλε μου,εγινε ταχα μου για να προστατευει την ελευθερια διακινησης των ΙΔΕΩΝ...Οχι Ολων βεβαιως!!!!!!!!!!!!!! Γιατι ειναι πασιγνωστο στους παροικουντες την Ιερουσαλημ,οτι ΙΔΕΕΣ και ΡΕΥΜΑΤΑ που δεν αρεσουν στις λεγομενες προδευτικες παραταξεις ,εξοβελιζονται απο τους Πανεπιστημιακους χωρους ακομη ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ....Κι αν δεν το ξερεις ,ρωτα για να μαθεις! Δηλαδη με αλλα λογια το ΑΣΥΛΟ δεν ισχυει για αυτους, ομως ζηταμε να ισχυει για τους μπαχαλακηδες....για ολα αυτα τα αντικοινωνικα παρασιτα που ροκανιζουν την περιουσια του κοσμακη, την περουσια του Ελληνικου Λαου ,ροκανιζουν σαν γνησια τρωκτικα τους φορους και τον ιδρωτα μου και αυτο ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ !!!!! Ε , ΟΧΙ ΦΙΛΕ...Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΤΙΣΕ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ.
Για να μπορουμε να εχουμε δικαιωματα και ελευθεριες πρεπει να τις υπερασπιζομαστε

2 σχόλια:

  1. Κάποτε ήταν ένας τσομπάνης που είχε έναν γιό. Αυτός ο γιός πήγε στην πρωτεύουσα να σπουδάσει, αλλά ποτέ δεν έπαιρνε αυτό το ρημαδοπτυχίο. Το γνωστό παραμύθι στέλνε μπαμπά και εγώ σπουδάζω. Ο τσομπάνης μας πωλούσε όλο και περισσότερα πρόβατα για να σπουδάσει ο κανακάρης του. Κάποτε τέλειωσαν τα πρόβατα και ο γιός ακόμη να πάρει πτυχίο. Τότε κάποιος συγχωριανός του τον ρώτησε τί σπουδάζει ο γιός του. Ο τσομπάνης μας - πλέον - του απάντησε: Λύκος.
    Αυτά για την περιουσία μας, τα δικαιώματά μας, το πανεπιστημιακό άσυλο, το φοιτητικό κίνημα και όλα τα συνακόλουθα.

    ο φτωχούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Please! κάντε το λευκό ή σιμπεζάκι το φόντο. Για μας τους νεαρούς στην ηλικία - από πάνω προς τα κάτω - είναι κάπως δύσκολο να διαβάζουμε σε σκούρο φόντο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή